Als deel van het CM-netwerk biedt Goed thuiszorgwinkel heel wat oplossingen en hulpmiddelen tegen voordelige voorwaarden  aan. Door die samenwerking kan je via CM kennismaken met de op zorg toegespitste dienstverlening van Goed thuiszorgwinkel.

ledenkorting en extra tegemoetkomingen

Wie lid is van CM, krijgt 10 procent korting* op zijn aankopen bij Goed thuiszorgwinkel, ook via de webshop. Voor bepaalde thuiszorghulpmiddelen bedraagt de tegemoetkoming zelfs 35 procent. Een overzicht van deze hulpmiddelen die een grote hulp kunnen zijn in je dagelijks leven, vind je hier.

(*) met uitzondering van verstrekkingen met tussenkomst VSB of RIZIV.

persoonlijk alarm

Woon je alleen en ben je bezorgd dat je niemand kan bereiken als je valt of onwel wordt? Huur dan een persoonlijk alarm. Goed thuiszorgwinkel is de technische partner voor de nieuwe zorgcentrale Gerust, een initiatief van CM en het Wit-Gele Kruis. Door deze samenwerking kan jij rekenen op grote zekerheid en veiligheid als je zelfstandig thuis wil blijven wonen. Lees meer >


 

dienst Thuis Blijven Wonen

Zolang mogelijk thuis blijven wonen in je eigen woning? Dat kan. Goed thuiszorgwinkel en CM adviseren je over woningaanpassingen, hulpmiddelen en valpreventie.

uitleendienst

Soms is het niet nodig om zorgmiddelen aan te kopen. Als je ze maar voor een korte periode nodig hebt, kan je ze ook huren bij de uitleendienst van Goed thuiszorgwinkel.

CM-leden ontlenen tegen extra voordelige tarieven. Ontdek onze vernieuwde uitleendienst.