Een venoscan spoort vroegtijdig aderaandoeningen op die vaak uitwendig nog niet te zien zijn. Binnen een paar minuten toont de draadloze scan aan of je bloed al dan niet goed doorstroomt in je aders.

 

Laat voor 20 euro je benen scannen en spoor spataders op.  In ruil ontvang je een bon t.w.v die 20 euro. Deze bon kan je binnen de zes maanden na je opmeting inruilen voor 20 euro korting bij een aankoop t.w.v. 80 euro. 

hoe gaat een venoscan in zijn werk?

stap 1

Je gaat met ontblote onderbenen op een stoel zitten. Onze medewerker noteert je persoonlijke gegevens (geboortedatum, werkomstandigheden, eventuele klachten, …). Zo kunnen we met alle factoren rekening houden: de aard van je werk bijvoorbeeld kan van groot belang zijn op de staat van je benen.

stap 2

Boven de binnenkant van je enkels plaatsen we twee infraroodsensoren. Die meten hoe goed het bloed door je aders naar boven wordt gepompt.

stap 3

We laten je een achttal keer je voeten opheffen, op het ritme dat onze medewerker aanduidt. Tijdens deze handeling hou je beide hielen op de grond. Hierna blijf je ontspannen zitten op de stoel.

stap 4

De meetprocedure toont de veneuze op vultijd van de aders. We kunnen zien of het aangewezen is of je therapeutische compressiekousen moet dragen. We bepalen ook de exacte beenmaat en drukklasse van de kousen. Zo draag je compressiekousen die perfect zijn afgesteld op het gemeten resultaat.

Wil je ook graag weten hoe het met je aders gesteld is? Maak een afspraak voor een venoscan.

tina