Vlot vooruit

Vlot vooruit

Je bent al een dagje ouder, moet revalideren, hebt een lichamelijke of fysische beperking ... dit alles kan er voor zorgen dat je niet (meer) zo goed ter been bent. Toch kan je nog genieten van je mobiele vrijheid. In ons gamma gaan we van wandelstokken en loophulpen tot handbikes en hoogtechnologische rolstoelen die met domotica zijn verbonden. We adviseren je graag en zoeken samen met jou naar de oplossing die het best past bij wat je kan en wil.  

Fietsen

Ons aanbod aangepaste fietsen

Ook met een beperking kan je fietsen. Een stabiele driewieler zorgt voor extra evenwicht, en zelfs als duozit op een duofiets of tandem kan je genieten van een verkwikkende en deugddoende fietstocht.

Fietsen

Loophulpen

Een loophulp met of zonder wielen is vaak een grote steun als je niet meer vlot kan stappen. Ontdek onze modellen voor binnen of buiten: afhankelijk van je wat je (nog) kan, heb je zo steun in je eigen woning of als je naar de winkel stapt.

Loophulpen

Wandelstokken

Wandelstok

Welke wandelstok kies je best? Een stabiele uit een stuk (hout of aluminium) of een plooibare die je gemakkelijk kan wegbergen als je even zonder stapt? Tips en advies voor de juiste keuze wandelstok.

Wandelstokken

Krukken

Vrouw met krukken zit in de zetel

Krukken om te revalideren kan je bij ons huren én kopen. Met handige accessoires zoals magnetische handvatten personaliseer je je krukken zoveel je wil. Laat je adviseren en lees onder meer hoe je op een juiste manier met je kruk kan stappen.

Krukken

Buggy's

Als je kind door zijn beperking geen lange afstanden kan afleggen, kan je er toch samen mee wandelen. Een aangepaste duwwandelwagen of buggy is geschikt voor kinderen en jongvolwassenen tot en met 18 jaar die zelfstandig een goede en zelfstandige zithouding kunnen aannemen.

Buggy's

Statafels

Meisje in een statoestel

Mensen met een lichamelijke beperking zitten veel en staan (bijna) niet recht. Nochtans is dat heel belangrijk: zowel voor volwassen als kinderen. Rechtstaan is nochtans heel belangrijk. Aan een statafel kan dat. Laat je adviseren door onze specialisten.

Statafels

Oprijsystemen

drempelbrug

Met een rolstoel is het vaak niet eenvoudig om over een obstakel te rijden. Behalve als je die obstakels verbergt onder een drempelbrug, oprijgoot of andere oprijconstructie waarmee je toch vlot je tocht kan verderzetten. In ons gamma vind je oprijsystemen voor binnen en voor buiten.

Oprijsystemen