Promoties

Ontdek hier de lopende acties en promoties in Thuiszorgwinkel.

TIZ korting voor jou

Ontdek hier de lopende acties en promoties in Thuiszorgwinkel voor de maand februari. 

Uitverkoop Borstvoedingsbeha's

Momenteel kan je bij Thuiszorgwinkel borstvoedingsbeha's kopen met -50% korting* want deze verlaten ons assortiment. Kom langs in één van onze winkels en ontdek ons aanbod van Anita en Mammae! Snel zijn is de boodschap want op = op. 

*Zolang de voorraad strekt. Niet cummuleerbaar met andere kortingen, acties en tegemoetkomingen. Enkel geldig in de Thuiszorgwinkel en niet in de webshop.


Schoenen en pantoffels Pulman en Lucro

Soms is confectieschoeisel niet genoeg om je het nodige comfort te bezorgen. Comfortpantoffels- en schoenen passen zicht makkelijk aan de unieke vorm van je voet aan en houden rekening met je zorgnoden. 

In februari geniet je van 15% korting op het gamma Pulman en Lucro.De actie is geldig van 1 tot en met 28 februari 2019. Enekl geldig op schoenen en pantoffels, niet op sandalen.


Ergonomische computeraccessoires

Ergonomisch werken of zitten betekent immers werken en zitten op een manier die je lichaam zo weinig mogelijk belast. Door dat te doen vermijd je heel wat toekomstige pijn, klachten en kwalen. Vaak helpt het gebruik van een ergonomisch computeraccessoire je al heel wat verder. 
promotie baby
De actie geldt zolang de voorraad strekt.
 


Eendelige pyjama 1010 en 1011 met sluiting op de rug

Rustig slapen als je voor iemand zorgt die incontinentie heeft? Doe hem of haar een comfortabele eendelige pyjama aan met (rits)sluiting op de rug. Zo kan hij of zij de pyjama niet alleen uitdoen om het incontinentiemateriaal te verwijderen. 

In februari geniet je van 15% korting op het de eendelige pyjama type 101 en 1011.De actie is geldig van 1 tot en met 28 februari2019.
 


Baby op komst 

Bij de geboorte van een kindje komt heel wat kijken maar vooral ook heel wat spullen. Dit kan gaan van badkamerspullen, slaapgerei, kledij tot reismateriaal en nog veel meer. Momenteel krijg je fikse kortingen op heel wat babyartikelen. 
promotie baby
De actie geldt zolang de voorraad strekt.