Promoties

Ontdek hier de lopende acties en promoties in Thuiszorgwinkel.

TIZ korting voor jou

Ontdek hier de lopende acties en promoties in Thuiszorgwinkel voor de maand april. 


Comfortschoenen

Wanneer zorg voor je voeten belangrijk is, doe je er goed aan om voor comfortschoenen te gaan. Comfort en veiligheid komen steeds op de eerste plaats. Ontdek ons gamma met extra brede leest, zonder naden, met antislipzool, ... Leg je voeten in de watten! Bovendien krijg je -15% korting. De actie is geldig van 1 tot en met 30 april 2018. Actie niet geldig in de webshop.
 


Tempur

In de maand april krijg je op de Tempur matrassen en hoofdkussens heel wat korting.

  • 15% korting op Original matras 15cm
  • 19% korting op Original en Sensation matras 19cm
  • 21% korting op Original matras 21cm
  • 25% korting op Original matras 25 cm
  • 20% korting op hoofdkussens

promotie baby

De actie is geldig van 1 tot en met 30 april 2018.
 


Voetverzorgingsgamma Bota Silver

Het ontsmettend effect van zilver in dit gamma verzorgingsproducten vermindert de kans op voetschimmel en eczeem. Bestaat als teenkussen, tubulair kussen, voetkussen, Hallux corrector en Hallux valgus beschermer. De actie is geldig van 1 tot en met 30 april 2018.

 


Dorsaback

Voorkom rugklachten met de Sissel Dorsaback, een zit- en rugsteun met een voorgevormd houten frame en hoogwaardige vinylshuimvulling. De unieke vorm zorgt voor een goede ondersteuning en houdt de rug recht op iedere stoel of zetel. Nu tijdelijk voor €69 ipv. €89.

promotie baby

De actie is geldig van 1 tot en met 30 april 2018.
 


Bambinex assortiment

De herbruikbare luiers van Bambinex zijn gemaakt van badstof uit bamboevezels. Bamboe is van nature antibacterieel en anti-allergisch. Het absorbeert meer vocht dan katoen en behoudt deze unieke kenmerken ook na veelvuldig wassen. 

Momenteel kan je een Bambinex luierpakket (maat 1) kopen met -40% korting. Daarnaast krijg je tijdelijk op het ganse assortiment Bambinex een korting van -20%. 

promotie baby
De actie is geldig van 15 maart 2018 tot 1 juni 2018.
 


id Expert Belt

Geniet van €2 korting bij aankoop van een verpakking van iD Expert Belt. Het uitgebreide iD Expert Belt-gamma telt verschillende maten (S, M, L, XL) en absorpties (Plus, Super, Maxi, en Maxi Plus). promotie baby
De actie is geldig van 1 tot en met 30 april 2018.
 


Baby op komst 

Bij de geboorte van een kindje komt heel wat kijken maar vooral ook heel wat spullen. Dit kan gaan van badkamerspullen, slaapgerei, kledij tot reismateriaal en nog veel meer. Momenteel krijg je fikse kortingen op heel wat babyartikelen. 
promotie baby
De actie geldt zolang de voorraad strekt.