Promoties

Ontdek hier de lopende acties en promoties in Thuiszorgwinkel.


Matrassen Tempur 

20% korting op TEMPUR original (19, 21, 25cm) en Sensation (19cm) matrassen in april.De actie is geldig van 1 tot en met 30 april 2019.


Zorgdekbed Sampli

Vaak In de knoei met je deken of bedsprei? Kies voor een handig zorgdekbed. Een combinatie die extra hygiënisch is, en je gemakkelijk kan laten wassen door je mantelzorger. Verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren.


De actie is geldig van 1 tot en met 30 april 2019.
 


Verwen je voeten

Verzorg je voeten en draag comfortschoenen. Soepel rekbaar materiaal en een naadloze afwerking zorgen ervoor dat je je voeten in de watten legt met elke stap die je zet. Ontdek ons gamma en laat je verrassen door stijl en comfort.


 

De actie is geldig van 1 tot en met 30 april 2019.


Uitverkoop Borstvoedingsbeha's

Momenteel kan je bij Thuiszorgwinkel borstvoedingsbeha's kopen met -70% korting* want deze verlaten ons assortiment. Kom langs in één van onderstaande winkels en ontdek ons aanbod van Anita en Mammae! Snel zijn is de boodschap want op = op.

. 
 

Je vindt ons aanbod borstvoedingbeha's in Thuiszorgwinkel Meise, Turnhout, Mechelen, Sint-Joris-Winge, Hasselt, Beringen, Brugge, Oostende, Kortrijk, Roeselare, Ieper, Gentbrugge, Sint-Niklaas, Dendermonde en Eeklo.

*Zolang de voorraad strekt. Niet cummuleerbaar met andere kortingen, acties en tegemoetkomingen. Enkel geldig in de Thuiszorgwinkel en niet in de webshop.


Ergonomische computeraccessoires

Ergonomisch werken of zitten betekent immers werken en zitten op een manier die je lichaam zo weinig mogelijk belast. Door dat te doen vermijd je heel wat toekomstige pijn, klachten en kwalen. Vaak helpt het gebruik van een ergonomisch computeraccessoire je al heel wat verder. 
promotie baby
De actie geldt zolang de voorraad strekt.
 


Baby op komst 

Bij de geboorte van een kindje komt heel wat kijken maar vooral ook heel wat spullen. Dit kan gaan van badkamerspullen, slaapgerei, kledij tot reismateriaal en nog veel meer. Momenteel krijg je fikse kortingen op heel wat babyartikelen. 
promotie baby
De actie geldt zolang de voorraad strekt.