Promoties

Ontdek hier de lopende acties en promoties in Thuiszorgwinkel.

TIZ korting voor jou

Ontdek hier de lopende acties en promoties in Thuiszorgwinkel voor de maand oktober. 

Ergonomie & comfort adviesweek

Rechtstaan zonder rugpijn? Ergonomisch zitten aan je bureau? Ongestoord slapen? Zitten in een zetel die zich schikt naar jouw lichaam en zithouding? Het kan allemaal. Onze productspecialisten vertellen je graag hoe. Kom langs in een Thuiszorgwinkel in je buurt, en luister hoe je comfortabel van je dag en nacht kan genieten.

Je geniet meteen van aanzienlijke kortingen op een groot deel van ons assortiment tijdens de comfortweek van 19 tot 27 oktober.

Geldig van 19 tot en met 27 otober 2018 in onze winkels en op onze webshop.
 

Steun de strijd tegen Dementie

Koop een notablok voor 5 euro en steun samen met ons de strijd tegen dementie. Per blok schenen we 2,5 euro aan één van de goede doelen; Alzheimerliga, vzw Menos, Demiclowns, vzw De Korenbloem - Het portiek.Nu te koop in onze winkels en op onze webshop.
 


Tempur hoofdkussen en matrassen

Tijdens de maand oktober kan je genieten van 21% korting op alle TEMPUR matrassen en hoofdkussens in ons aanbod. De actie is geldig van 1 tot en met 31 oktober 2018.
 


Crosstrainer C20 en C25

Op een crosstrainer train je tegelijkertijd je benen en je armen. De soepele draaibewegingen belasten je gewrichten niet. Door spiergroepen in je boven- en onderlichaam te trainen ben je dubbel fit. 

Momenteel krijg je 12% korting en gratis levering + montage bij aankoop van een Crosstrainer C20 of C25.
De actie is geldig van 1 tot en met 31 oktober 2018.
 


JOBST compressiekousen

JOBST compressiekousen bieden ondersteuning na een operatieve ingreep en hebben tegelijk ook oog voor comfort en stijl. Tijdens de maand oktober kan je genieten van 25% korting op alle Jobst compressiekousen in ons aanbod. De actie is geldig van 1 tot en met 31 oktober 2018.
 


Eucerin zonneproducten

De zonnebescherming van Eucerin werkt zowel op het gezicht als het lichaam doelftreffend op elk huidtype. Alle lotions, sprays en gelcrèmes zijn gemakkelijk uit te smeren en trekken snel de huid in. Momenteel alle Eucerin Sun producten aan -30%. 


De actie is geldig zolang de voorraad strekt.
 


Baby op komst 

Bij de geboorte van een kindje komt heel wat kijken maar vooral ook heel wat spullen. Dit kan gaan van badkamerspullen, slaapgerei, kledij tot reismateriaal en nog veel meer. Momenteel krijg je fikse kortingen op heel wat babyartikelen. 
promotie baby
De actie geldt zolang de voorraad strekt.