Promoties

Ontdek hier de lopende acties en promoties in Thuiszorgwinkel.

TIZ korting voor jou

Ontdek hier de lopende acties en promoties in Thuiszorgwinkel voor de maand november. 

Steun de strijd tegen Dementie

Koop een notablok voor 5 euro en steun samen met ons de strijd tegen dementie. Per blok schenen we 2,5 euro aan één van de goede doelen; Alzheimerliga, vzw Menos, Demiclowns, vzw De Korenbloem - Het portiek.Nu te koop in onze winkels en op onze webshop.
 


Medima: Warme koude dagen

Je hebt geen enkele reden om er deze winter niet warmpjes in te zitten.  Met deze actiebon geniet je extra voordelig van de zalige zachtheid van het Medima-assortiment hemdjes én sokken: warmer dan wol en katoen. Zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. 

Tijdens de maand december geniet je van 15% korting op het assortiment hemdjes en sokken.  De actie is geldig van 1 tot en met 31 december 2018.
 


Sissel: Prikkel je spieren tijdens de winter

Exclusief via onze webshop in december: 15 % korting op een uitgebreid gamma massageproducten van Sissel.

Van Spikey Balls tot fitnessmatten met massagefunctie tot een handige roller om je schouders en nek heerlijk te prikkelen. Ideaal om ontspannen aan het nieuwe jaar te beginnen.  


De actie is geldig van 1 tot en met 31 december 2018, enkel in de webshop.
 


Kersepitje: warmte waar jij wil

FLekker in slaap vallen met de voeten op een kersepitje. Of een kersepitje tegen je rug, buik, nek of hals houden.  Of een wieg of bed voorverwarmen. Met een kersepitje ervaar je warmte op het moment en de plaats dat jij het nodig hebt. Laat die koude winter maar komen!

 

Momenteel krijg je 20% korting op het hele assortiment Kersepitje.
De actie is geldig van 1 tot en met 31 december 2018.
 


Gemino 30 comfort 

Op zoek naar een lichtgewicht rollator die je ondersteunt tijdens je wandeling of verplaatsing naar de winkel? Maak dan zeker kennis met de Gemino 30 GT.

Die kan je ook binnenshuis gebruiken en heeft een draagmand waar tien kilo in past. Nog tot eind deze maand geniet je 25 euro korting op deze comfortabele loophulp, en dit bovenop eventuele andere voordelen. De actie is geldig van 1 tot en met 31 december 2018.
 


Eucerin zonneproducten

De zonnebescherming van Eucerin werkt zowel op het gezicht als het lichaam doelftreffend op elk huidtype. Alle lotions, sprays en gelcrèmes zijn gemakkelijk uit te smeren en trekken snel de huid in. Momenteel alle Eucerin Sun producten aan -30%. 


De actie is geldig zolang de voorraad strekt.
 


Baby op komst 

Bij de geboorte van een kindje komt heel wat kijken maar vooral ook heel wat spullen. Dit kan gaan van badkamerspullen, slaapgerei, kledij tot reismateriaal en nog veel meer. Momenteel krijg je fikse kortingen op heel wat babyartikelen. 
promotie baby
De actie geldt zolang de voorraad strekt.