Je hart is de motor van je leven. Er goed zorg voor dragen is de boodschap. En dat kan je doen door gezond te leven. Door gezonder te eten, niet te roken en veel te bewegen. Verderop dit scherm vind je links naar nuttige informatie hierover. Om het belang van een goed hart extra te benadrukken, kan je in februari - de maand van de liefde en dus ook van het hart - genieten van korting op geselecteerde producten. Rustgevende warmte, een goede huidhygiëne en de kans om thuis in alle rust je bloeddruk te controleren … het kan bij Goed tot 29 februari extra voordelig.

Een hart voor jou

acties met een hart

hartvormig kersenpitkussen
          

• de relaxerende warmte verlicht spierspanningen en stress
• eenvoudig op te warmen in de microgolf

 

bekijk in webshop 

Omron Comfort M3
       
• automatische bovenarmbloeddrukmeter
• met detectiesysteem onregelmatige hartslag
• berekent het gemiddelde van de metingen
• geschikt voor twee gebruikers
• 5 jaar garantie 

 

bekijk in webshop

BE.CARE verzorgingspakket   
   
 
• verzorgende douchecrème – tast de natuurlijke beschermlaag van de huid niet aan
• hydraterende lichaamsmelk – verhindert uitdroging en verzacht de huid
• mesh spons – reinigt zacht je huid en verwijdert dode huidcellen

bekijk in webshop

korting … en een gratis valentijnskaart

Bij aankoop van het hartvormig kersenpitkussen, de bloeddrukmeter of het verzorgingspakket ontvang je een voorgefrankeerde valentijnskaart.

Op die kaart kan je een persoonlijke boodschap sturen naar wie je nauw aan het hart ligt. En dat kan helemaal gratis, daar we voor jou ook al de postzegel voor de kaart voorzien.

tips om gezonder te leven

koppel aan zee

zo verminder je het risico op hart- en vaatziekten

Door gezonder te leven verklein je de kans op hart- en vaataandoeningen. De kans op een hartinfarct vermindert zelfs met tachtig procent als je niet rookt, minstens dertig minuten per dag beweegt en gezond eet. Andere risicofactoren zijn een hoge bloeddruk, diabetes of verhoogde cholesterol.

Lees verder
meet zelf je bloeddruk

waarom een hoge bloeddruk gevaarlijk is

Een hoge bloeddruk belast je hart en bloedvaten. Die belasting kan leiden tot een hartaanval, een hersenbloeding of schade aan vitale organen zoals lever, nieren en longen. Omdat je een hoge bloeddruk niet voelt, wordt veelal pas medische hulp gezocht als het eigenlijk al te laat is. Om zicht te hebben op je bloeddruk, meet je best zelf regelmatig je bloeddruk. Zeker als je een verhoogd risico loopt op een hoge bloeddruk of reeds in behandeling bent.

Lees verder