De Goed thuiszorgwinkel is jouw partner in heel veel zorgsituaties. Wij helpen je met professioneel advies van onze (para)medisch geschoolde medewerkers. En heb je een specifieke vraag, dan bieden we je oplossingen op maat. Met een 60-tal winkels kan je bovendien overal in Vlaanderen bij ons terecht.

we bundelen onze krachten

De zorgoplossing die voor de ene werkt, werkt niet altijd voor jou. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak: dienstverlening op maat.

Met Goed spelen we dat klaar door de krachten te bundelen, samen met Goed apotheek en Goed hoorcentrum.

hoogtechnologische oplossingen

Samen met jou streven naar optimale levenskwaliteit: dat is onze missie. Daarom zorgen we voor de beste oplossingen voor communicatie en aangepaste besturings- of bedieningssystemen voor jouw woonomgeving. Een elektrische rolstoel die je kan aansturen met je kin of je hoofd, een computer die je bedient met de ogen, een spraakversterker voor mensen met een lager stemvolume … Goed integreert mobiliteit, communicatie en omgevingsbediening in één totaaloplossing, aangepast aan elke individuele wens en beperking. Zo helpen we mensen hun zelfstandigheid te vergroten of zo lang mogelijk te behouden.

 

heb je maar tijdelijk hulpmiddelen nodig?

Dan kan je ze huren bij de CM-uitleendienst, in plaats van ze aan te kopen. Je kan alles telefonisch en online reserveren en zelfs laten leveren bij jou thuis. CM-leden genieten extra voordelige huurprijzen in de uitleendienst.