hoogtechnologische en mobiele hulp

HMC staat voor totaaloplossingen met geavanceerde besturings- en communicatiesystemen en hoogtechnologische computerbediening. Expertise die ervoor zorgt dat mensen met een motorische beperking zich toch in een elektrische rolstoel kunnen voortbewegen. Ook het aansturen van computers en apparaten met de ogen of een eenvoudige beweging van het hoofd maakt HMC mogelijk.

mobiel zijn en blijven

Zoek je een elektrische rolstoel die volledig is aangepast aan je woonomgeving? HMC bekijkt samen met jou alle mogelijkheden om je rolstoel uit te breiden met een handige en gebruiksvriendelijke bediening of besturing. Die kan je zelfs aansturen met je kin, hoofd, vinger of voet. Technisch geavanceerde maatwerkoplossingen waardoor je mobiel bent en blijft.

je hebt steeds een stem

HMC helpt je ook met vooruitstrevende communicatietechnologie. Ervaren adviseurs geven je deskundig advies over hulpmiddelen als apps en spraakcomputers. Hiermee kan je converseren met de mensen om je heen, en gebruik maken van sociale tools als e-mail, internet en sms.

omgevingsbediening voor iedereen

Afstandsbedieningen, draadloze telefonie, geautomatiseerde deuren en rolluiken maken het leven voor wie in zijn bewegingen beperkt is een stuk gemakkelijker. Wat ook je beperking of aandoening is, HMC helpt je om je omgeving zoveel mogelijk vanuit je rolstoel, bed of zetel te bedienen.