Je moet de radio en televisie steeds luider zetten om alles nog goed te kunnen horen? Je vindt dat de mensen rondom je stil en onduidelijk praten? Je hebt moeite om zaken goed te horen in een rumoerige omgeving? Wimpel dit niet zomaar af als niets ergs. Het is een duidelijk teken dat het hoog tijd is om je gehoor te laten testen. Bij Goed hoorcentrum kan je terecht voor een grondige hooranalyse. Onze audiologen informeren je graag vrijblijvend over je type van gehoorverlies en de oplossingen die ze je kunnen aanreiken.

Aurilis

Welk hoorapparaat of hulpmiddel kiezen?

Lawaai is de grootste vijand van je kostbaar gehoor en kan leiden tot onherstelbare schade. Bij Goed hoorcentrum kan je terecht voor een breed assortiment hoorapparaten en op maat gemaakte oordoppen. Daarnaast biedt Goed hoorcentrum ook zwem-, slaap- en vliegdoppen aan. Ook aangepaste vaste en mobiele telefoons en wekkers voor slechthorenden maken deel uit van het gamma. Kies steeds een hoorapparaat dat bij je levensstijl past en beantwoordt aan je behoeftes. De mate van je gehoorverlies, je wensen en budget zullen je keuze voor een hoorapparaat bepalen. Je hebt de keuze uit een breed gamma, gaande van eenvoudig tot hoogtechnologisch.

Het juiste hoorapparaat in 4 stappen

Stap 1: gratis hooranalyse

Maak een afspraak bij Goed hoorcentrum voor een gratis hooranalyse. Je hebt hiervoor geen doktersvoorschrift nodig.

Stap 2: onze audiologen maken een diagnose

Onze audioloog laat je weten je of in aanmerking komt voor een eventuele tegemoetkoming door je mutualiteit en verwijst je indien nodig naar een NKO-arts. Samen met de audioloog bekijk je welk hoorapparaat het best bij jou past.

Stap 3: horen op maat

We stellen je gekozen hoorapparaat volledig op jouw maat af. Je kan het een maand gratis en vrijblijvend uittesten. Je kan steeds bij Goed hoorcentrum terecht voor een bijregeling of onderhoudsbeurt.

Stap 4: opvolging en garantie

Bij aankoop van je hoorapparaten krijg je vijf jaar garantie. Sowieso adviseren we je om je hoorapparaat elk halfjaar gratis te laten controleren in een van de hoorcentra van Goed.

Vragen over je gehoor? Neem contact op met Goed hoorcentrumEen team van gediplomeerde audiologen staat klaar om je de best mogelijke hooroplossing aan te bieden.

Tina