race for the cure

Race for the Cure

van 25/09/2020 tot 27/09/2020

Doe jij samen met Goed mee met Race for the Cure? Het is Europa's grootste sportevenement in de strijd tegen borstkanker.

Race for the Cure helpt borstkankerorganisaties en ziekenhuizen om geld in te zamelen en het bewustzijn te vergroten. Met 500.000 nieuwe diagnoses en 130.000 mensen die elk jaar aan borstkanker sterven in Europa, zijn deze fondsen van vitaal belang. Nu meer dan ooit.

3km wandelen of 5km lopen
Elke Race for the Cure brengt lotgenoten, familie en vrienden samen voor een 3K-wandeling of 5K-loop. Lotgenoten vieren hun overwinning op borstkanker, deelnemers steunen hun dierbaren die door de ziekte zijn getroffen en herdenken overleden dierbaren.

Voor 2020 kondigde Think Pink Europe 30 Races for the Cure aan met 300.000 deelnemers in 22 landen in Europa. Als gevolg van de COVID-19 pandemie worden grote sportevenementen uitgesteld of geannuleerd. Net op het moment dat borstkankerpatiënten en overlevenden kwetsbaar zijn en onze steun het hardst nodig hebben.

Blijf veilig, blijf verbonden
De corona-crisis heeft ons geïnspireerd om onze krachten te bundelen en Race for the Cure naar een hoger niveau te tillen: we nodigen iedereen in Europa uit om deel te nemen aan de digitale Race for the Cure®. Registreer je eigen 3K wandeling of 5K run in je buurt, dorp of stad, samen met vrienden, familie, collega's, buren en maak contact met duizenden mensen in heel Europa.

Neem deel
Registreer je team en bereid je voor op je 3K-wandeling of 5K-loop. Je bent vrij om te gaan waar jouw voeten je ook brengen, rekening houdend met de corona-richtlijnen die in jouw land of regio van toepassing zijn. Ja kan zelf binnenshuis hardlopen op een loopband of in de sportschool, zolang je je het laatste weekend van september over heel Europa maar bij ons aansluit.

 

Schrijf je hier in >>

Locatie: Naar eigen keuze