Zon, wind, water … zowat alle natuurelementen lijken het op onze huid gemunt te hebben. En we weten niet altijd hoe we daarop op de juiste manier kunnen reageren. Wist je bijvoorbeeld dat veelvuldig wassen en douchen je huid net sneller doet uitdrogen? Ook heel wat verzorgingsproducten en cosmetica hebben een negatieve invloed op onze natuurlijke beschermingslaag. Daarom ontwikkelden de apothekers van de Surpluspartners een eigen gamma, BE.CARE. Dit bevat negen verzorgingsproducten op basis van unieke formules, onderworpen aan de hoogste kwaliteitseisen en strengste normen.

Verzorgingsproducten bereid met zorg en zachtheid

Tip van Veronique

Water in combinatie met een douchegel droogt je huid uit.

In het gamma van BE.CARE vind je een doucheolie met een neutrale pH-waarde die je beschermende huidfilm respecteert en bovendien erg aangenaam ruikt en schuimt.

Hij is perfect geschikt voor dagelijks gebruik, zeker als je last hebt van een droge tot zeer droge huid.

topkwaliteit van apothekers

Het BE.CARE-gamma bestaat uit negen verzorgingsproducten en koppelt topkwaliteit aan een scherpe prijs en werd volledig door de apotheker ontwikkeld: van concept tot samenstelling van de formules.

Veronique De Meirsman – apotheker-titularis in Bonheiden – stond meer dan 10 jaar geleden mee aan de wieg en deelt graag haar enthousiasme over het gamma.

“Elke dag opnieuw gebruiken we verschillende producten om ons lichaam te verzorgen. We nemen een douche, wassen ons haar, reinigen onze handen … Eigenlijk zijn we zelfs te hygiënisch geworden en staan we te weinig stil bij het effect van al die producten op onze huid. Als apotheker vinden we het onze taak om onze klanten goed te begeleiden en daarom ontwikkelden we een eigen gamma met unieke formules die enkel kwalitatieve bestanddelen bevatten. Een gamma van en door apothekers.”

Het volledige gamma omvat douchecrème, verzorgende handcrème, badolie, doucheolie, shampoo, handzeep, herstellende handcrème, lichaamsmelk en lippenbalsem.

Al deze BE.CARE producten zijn te koop bij de Surplusapotheken, in Goed thuiszorgwinkel en via onze webshop.