Muziek verzacht de zeden. En voor velen ook het sporten. Zowel binnen op de hometrainer als tijdens het joggen of fietsen in de buitenlucht, luisteren veel sporters graag naar muziek. Niets mis mee, zolang het veilig gebeurt. Als je buiten sport is het heel belangrijk dat je ook de omgevingsgeluiden nog hoort. En dat kan door een hoofdtelefoon te dragen die je oren niet afsluit. Ontdek bij ons de Trekz hoofdtelefoon die de muziek via je jukbeenderen naar je binnenoor stuurt.  

trekz

combinatie muziek én omgevingsgeluid

Geluid bestaat uit trillingen die via de lucht in je oor komen. Niet bij deze Trekz hoofdtelefoon dus.

  • Je plaatst de hoofdtelefoon niet op of in je oor, maar naast je oor.
  • De geluidstrillingen komen via je jukbeenderen in je oor. Deze technologie is ook gekend als ‘bone conducting’. Je hebt dus geen oorschelpen of -dopjes nodig om de muziek te horen.
  • Je oren zijn vrij, en je hoort altijd het omgevingsgeluid, zoals het verkeer om jou heen. Je kan ook praten met de mensen om je heen.
  • Dit kan nadelig zijn als je een intense muziekbeleving wil. Door je volledig af te sluiten van je omgeving loop je echter een groter risico op ongevallen. Beter dat je de veiligheid laat primeren!
  • Je kan de hoofdtelefoon via bluetooth met je smartphone verbinden. Je kan er ook handsfree mee bellen.

Trekz hoofdtelefoon

koop hier online

iedereen op zijn eigen tempo

Hoe je ook sport, doe het veilig. En verstandig. We geven je graag ook nog volgend advies mee.

  • Wandelen, fietsen en joggen zijn goed voor je gewicht, je spieren en gewrichten, je hart en bloedvaten, je cholesterol en je bloeddruk. Kortom, het is gezond voor alles!
  • Forceer je niet. De ene is meer geoefend of heeft een betere conditie dan de andere. Je hoeft je niet een paar keer per week ‘volledig te geven’. Elke dag bewegen op je eigen tempo is ook een goede manier om fit te blijven.
  • Wandelen en recreatief sporten helpt tegen stress en depressieve gevoelens. Als je veel wandelt, sta je opgewekter in het leven.

Goed helpt je sporten en fit blijven! In onze webshop vind je een groot assortiment stappentellers, braces, wandelstokken voor wie wat hulp kan gebruiken tijdens het stappen.

Vind je niet wat je zoekt? Bel ons op 03 205 69 20. We helpen je graag verder.