Het aanbod in de webshop van Goed neemt steeds maar toe. Een logische evolutie met heel wat voordelen. Vraag het maar aan Walther uit De Haan - Wenduine. Om zo goed mogelijk voor zijn gehandicapte zoon te kunnen zorgen, is het belangrijk dat Walther steeds voldoende incontinentiemateriaal in huis heeft. Door onze maandservice hoeft Walther zich niet meer te verplaatsen om dat materiaal te kopen. Hij krijgt het voortaan automatisch thuis geleverd op een door hem zelf gekozen datum.

leveren aan huis

Walther: “Vroeger reed ik toch al gauw minstens eenmaal om de twee weken naar een thuiszorgwinkel om altijd voldoende incontinentiemateriaal voor mijn zoon in huis te hebben. Daarna bestelde ik het steeds vaker online, daar het toch om een groot volume gaat. Het was altijd een hele klus om het in mijn autokoffer geschikt te krijgen. Dankzij een folder in de winkel kwam ik in contact met de maandservice. Via de online chat kreeg ik vlot meer inlichtingen over de werking van de service, en de specialisten incontinentiezorg hielpen me met de keuze van het gepaste incontinentiemateriaal. De service zat dus al van meet af aan goed.”

gebruiksgemak primeert

Walther kwam beroepsmatig zelf in contact met logistiek, en weet hoe belangrijk een gegarandeerde levering is. “Ik zag direct dat deze maandservice goed in elkaar zit. Niet alleen puur logistiek, maar ook wat gebruiksgemak betreft. Het was heel gemakkelijk om de service te activeren, ik krijg opvolgmailtjes als herinnering en ik weet perfect wanneer ik mijn bestelling krijg. Bovendien kan ik mijn bestellingen en de levering volledig kosteloos eenvoudig bijsturen of aanpassen.”

tijdbesparend en flexibel

De gegarandeerde levering op een afgesproken datum bespaart me heel wat tijd en is een kopzorg minder. Alleen daarom al kan ik de maandservice aanbevelen. De praktische omkadering toont aan dat er grondig is nagedacht over dit concept. Ook de herinneringsmails getuigen van aandacht voor de klant, net zoals de stickers op de doos die de postbode aanmanen om even langer te wachten als er niemand onmiddellijk de deur komt openen. Met zulke initiatieven ben ik zeer blij: elke vorm van praktische hulp die het me gemakkelijker maakt tijdens het zorgtraject voor mijn zoon is meer dan van harte welkom.”