In onze borstzorgpeciaalzaken en op onze webshop vind je niet alleen aangepaste lingerie en badmode die je helpen om je terug mooi vrouwelijk te voelen. Ons aanbod omvat ook huidvriendelijke make-up die voor 100% bestaat uit natuurlijke en pure mineralen. Hierdoor is deze make-up geschikt voor een gevoelige huid en kan je deze ook gebruiken tijdens je chemokuur.

Cent-Pur-Cent_Makeup_2J5A0530.jpg

verschil met gewone make-up

De Cent Pur Cent make-up bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen. Daardoor past hij zich aan elk huidtype aan. Je kan hem dus gebruiken op een normale, jonge, allergische of gevoelige huid. De natuurlijk aanvoelende mineralen in de make-up laten je huid ademen. Je poriën raken niet verstopt door olie, talk, bewaarmiddel of parfum.

welke ingrediënten bevat deze make-up?

  • Titanium: Dit beschermt je tegen UVA- en UVB-zonnestralen. De beschermingsfactor ligt tussen 15 en 20.
  • IJzer; Dit is een volledig natuurlijke kleurstof. Door de verbranding op bepaalde temperaturen zorgt het voor de leuke kleurtjes in de make-up.
  • Mica: Dit zorgt voor de dekking in de cosmetica, en is verantwoordelijk voor een mooie en gezonde gloed.
  • Zink: Dit werkt helend en verzacht je huid. Het haalt de roodheden op je huid weg, en is een aanrader bij een huid die snel irriteert. Het vermindert en minimaliseert ook ontstekingen in je huid.

    Bovendien bevatten de producten van Cent Pur Cent geen schadelijke stoffen zoals kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk. Ook is het volledige gamma 100% diervriendelijk.

De natuurlijke samenstelling van Cent Pur Cent zorgt ervoor dat je de make-up ook mag aanbrengen tijdens een chemokuur.

zichtbaar resultaat en uitgebreid gamma

Cent Pur Cent heeft een gamma voor je gezicht, ogen en lippen.

Snel en blijvend resultaat: je hebt 's ochtends maar 5 minuten nodig om er de hele dag stralend uit te zien. Door de zuivere consistentie van de mineralen vervaagt de make-up niet tijdens de dag.

Jonger uiterlijk: het aantal hoge pigmenten zorgt voor een goede dekking en lichtweerkaatsing. Hierdoor zie je er fris, gezond en jong uit.

 

Naast een uitgebreid aanbod minerale make-up hebben wij ook borstels en penselen voor elk product. De juiste kwast of penseel is immers het geheim voor een mooie, natuurlijk gemaquilleerde look.

verkrijgbaar in onze borstzorgcentra en onze webshop

Je vindt Cent Pur Cent in onze borszorgcentra, waar we ook een breed aanbod lingerie, badmode, protheses en accessoires aanbieden waarmee je je na je borstoperatie terug mooi vrouwelijk kan voelen.

Bezoek ons in Dendermonde, Erpe-Mere, Gentbrugge, Hasselt, Ieper, Mechelen, Sint-Joris-Winge, Sint-Niklaas en Turnhout.

De juiste adressen van de winkels vind je hier.

Uiteraard is het gamma ook beschikbaar in onze webshop.

Cent pur cent

Kom langs en laat je adviseren over deze huidvriendelijke make-up. Of ontdek het gamma in onze webshop.

Tina