Zitten in een zetel die écht aanvoelt als jouw zetel. Dat gevoel krijg je als je kiest voor het unieke comfort van een zetel op maat. Wat ook je zitbehoefte is, met een zetel die volledig is afgestemd op jouw lichaamsbouw en lichamelijke noden geniet je van comfort en ondersteuning precies zoals jij dat wil.

Revilax

Het aanbod is uitgebreid: van een zetel met manuele bediening tot zetels met 1 tot 4 elektrische motoren. Met of zonder wielen, met op maat ontworpen armsteunen waarop je ideaal kan rusten en steunen, met een aangepaste uitstapfunctie, met een zithoogte die exact is afgestemd op je lichaamslengte, met bekleding die voor jou het meest functioneel is …

gedetailleerde maatname bij jou thuis

  • In je Goed thuiszorgwinkel kan je al even een demozetel uittesten zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden. We geven je gegevens door aan de fabrikant, die contact met jou opneemt voor een maatname bij jou thuis.
  • Je kan in de vertrouwde omgeving van je woonkamer een standaardzetel passen van het door jou gekozen type. Je krijgt alle zithoudingen gedemonstreerd en mag alles testen en proberen.
  • De medewerker stemt samen met jou je toekomstige zetel volledig af op je lichaamsbouw, persoonlijke situatie en individuele wensen.

maatname revilax

volledig in België gemaakt

In de productieruimte in Maaseik wordt de door jou gekozen stof volledig op maat gesneden. Per zetel worden gemiddeld zo’n 90 afzonderlijke onderdelen gebruikt. De stiksters naaien de stukken stof heel precies aan elkaar. In de houtafdeling wordt het geraamte van je zetel gemonteerd en wordt er visco-elastisch schuim op gelijmd.

Een stoffeerder bevestigt daarna de gestikte overtrek op het houten binnenwerk. Vervolgens wordt de beklede zetel op het metalen onderstel gemonteerd.

Stoffen

levering en gegarandeerde opvolging

  • Op de afgesproken dag krijg je jouw ‘made in Belgium’-zetel thuis afgeleverd. Door een eigen medewerker van de fabrikant, die graag alle eventuele vragen die je hebt beantwoordt.
  • De zetel komt met vijf jaar garantie, behalve op de bekleding en eventuele extra’s. Alle opvolgingen en herstellingen gebeuren zoveel mogelijk bij jou thuis door een eigen dienst-na-verkoop van de fabrikant.