Langer zelfstandig thuis wonen in de vertrouwde omgeving van je eigen woonst … of je nu een jonge of oudere senior bent, dit klinkt ongetwijfeld als muziek in de oren. Vaak kunnen kleine ingrepen aan je huis je dagelijks leefcomfort al verhogen. Ook aangepast en stijlvol meubilair biedt je de nodige ondersteuning, vandaag zowel als morgen. Aan praktische hulp en comfort hoef je niet in te boeten. Integendeel.

comfort in huis

Goed thuiszorgwinkel en CM verwelkomen je graag tijdens speciale advies- en wooncomfortdagen. Onze woonadviseurs luisteren naar je verhaal en geven je praktische tips en advies om langer thuis te kunnen blijven wonen. Daarbij hebben we oog voor alle kamers in je huis. Je zal zien dat kleine veranderingen waar je misschien niet meteen aan denkt je leefgemak aanzienlijk kunnen verbeteren.

  • Je verneemt het belang van een goede verlichting, handgrepen voor extra steun of laden en deuren op een bereikbare hoogte.
  • Een ergonomisch hoog-laagbed is zowel voor jou als je partner of verpleegdkundige vaak een zegen.
  • Toiletverhogers, antislipmatten en een badplank of douchestoel maken je badkamer extra veilig.
  • In een stoel met armleuningen kom je gemakkelijker recht en ga je eenvoudiger zitten.
  • Aangepast bestek maakt het eten gemakkelijker.

Laat je inspireren en ontdek hoe je je woning comfortabel kan inrichten voor nu en later.

Maak een afspraak in een Goed thuiszorgwinkel in je buurt en laat je adviseren om langer thuis te blijven in je eigen woning. 

Tina