ons aanbod hulpmiddelen om mobiel te blijven

Aprilmaand = scootermaand

Koop je scooter extra voordelig bij Thuiszorgwinkel in de maand april. Een ideaal moment om te komen kennismaken met ons uitgebreid assortiment: scooters voor binnen of buiten, voor korte of lange afstanden, met twee, drie of vier wielen ... voor elk wat wils. Onze mobiliteitsvertstrekkers kijken samen met jou welk soort scooter helemaal op jouw wensen en mogelijkheden is afgestemd.

Heel wat soorten scooters

Belangrijk bij de aankoop van een (nieuwe) scooter, is dat je vooraf weet wat je met je scooter wil doen. Van zodra je dat weet, is het heel wat gemakkelijker om op zoek te gaan naar een scooter die perfect bij je past. Het aantal types en soorten scooters is heel uitgebreid.

Er zijn nogal wat criteria die een invloed kunnen hebben op je keuze: hoe snel wil je rijden, welke afstand wil je afleggen, is het een scooter voor binnen of buiten of allebei, welk zitcomfort krijg je, vind je een vering en wendbaarheid belangrijk …

Extra voordeel in april

Kom vrijblijvend onze scooters testen en (her)ontdek je mobiele vrijheid!

Geniet in april van:

  • 10% korting op het eigen aandeel
  • Gratis pechbijstand VAB
  • Gratis onderhoud (binnen het jaar na aankoop)

De actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen/promoties.

April = scootermaand. Onze mobiliteitsvertstrekkers helpen je graag verder met een antwoord op al jouw vragen. Kom testen en ontdekken.

Tina