aerosol

hoe gebruik je een aerosoltoestel?

Een aerosoltoestel gebruiken is niet zo moeilijk. Om het toestel optimaal en hygiënisch te gebruiken, hou je best rekening met volgende tips.

Lees verder


Trefwoorden: Moeder en kind, Allergie
Bedplassen

bedplassen: dit kan je doen

Bedplassen is geen ziekte, maar een tijdelijk ongemak. Een urinealarm is een doeltreffende manier om je kind te helpen om snel(ler) te stoppen met bedplassen.

Lees verder
afgekolfde melk bewaren

hoe bewaar je best moedermelk

Het is belangrijk om afgekolfde moedermelk op een veilige en hygiënische plaats te bewaren. Lees onze tips voor het bewaren en ontdooien van uw moedermelk om ervoor te zorgen dat je jouw baby het allerbeste geeft. 

Lees verder


Trefwoorden: Borstvoeding
afgekolfde melk

alles wat je moet weten over het afkolven van moedermelk

Wat is het verschil tussen een éénfasige of tweefasige borstkolf? Wat als mijn baby niet van een flesje wil drinken? Deze tips helpen je als jonge mama op weg om een goede melkproductie in stand te houden.

Lees verder
Moeder en kind

tips voor een goede borstvoeding

Denk niet dat je op een verkeerde manier kan borstvoeden. Elke mama doet het goed, is het besluit van lactatiekundige Marijke Huysman.

Lees verder
Refluxbaby

een goede nachtrust dankzij het antirefluxbedje

Heeft je kind last van reflux? Laat het slapen in een schuin gepositioneerd antirefluxbedje. Te huur en te koop bij Goed. Alles voor een goede nachtrust.

Lees verder


Trefwoorden: Slapen, Reflux, Moeder en kind
Zwemmen met je baby

zwemmen met je kindje

Ga je voor de eerste keer zwemmen met je kleine spruit of kleinkind? Hier zijn alvast enkele tips om de waterpret extra geslaagd te maken.

Lees verder


Trefwoorden: Moeder en kind, Zwemmen
Moeder en baby

tips voor zwangere mama's

Ontdek hier verschillende handige tips die je zeker en vast kan gebruiken tijdens je zwangerschap en na de geboorte van je kind.

Lees verder
Ouders met baby

de beste verzorging voor je kind

Goed thuiszorgwinkel staat je bij in alle ontwikkelingsfases van je baby en kind. Als je kind extra zorg nodig hebt, kan je ook bij ons terecht.

Lees verder