banner trekz

muziek via je jukbeenderen

Zowel binnen op de hometrainer als tijdens het joggen of fietsen in de buitenlucht, luisteren veel sporters graag naar muziek. Niets mis mee, zolang het veilig gebeurt. Als je buiten sport is het heel belangrijk dat je ook de omgevingsgeluiden nog hoort. En dat kan door een hoofdtelefoon te dragen die je oren niet afsluit. 

Lees verder
sfeerbeeld reizen

goed voorbereid op vakantie

Goedgemutst vertrekkensklaar op vakantie? Zalig toch. Geniet ervan. En draag zorg voor jezelf. Met deze hulpmiddelen in je reiskoffer ben je alvast goed voorbereid. We zetten al onze tips graag even op een rij.

Lees verder
Rolstoel

rolstoelen met spitstechnologie

Onze partner in mobiliteit, HMC, heeft alle expertise in huis om elke rolstoel met de gepaste hoogtechnologische toepassingen te voorzien.

Lees verder
vrouw met rollator

3 tips om de juiste rollator te kiezen

Welke rollator kies je best als je steun nodig heb om zelfstandig te kunnen stappen? Drie nuttige tips van onze mobiliteitsverstrekkers.

Lees verder
mont ventoux

met een scooter op de Mont Ventoux

Met steun van de hoogtechnologische mobiliteitsoplossingen van HMC slaagde de 25-jarige motorisch beperkte Olivier erin om de Mont Ventoux op te rijden in een scooter.

Lees verder
scooter

aprilmaand = scootermaand

Koop je scooter extra voordelig bij Goed thuiszorgwinkel in de maand april. Kom ons aanbod ontdekken.

Lees verder


Trefwoorden: Scooter, Mobiliteit
Gps tracker

persoonlijk alarm met locatiebepaling

Met een persoonlijk alarm met locatiebepaling ben je ook buiten de omgeving van je huis verbonden met een zorgverlener of een -centrale.

Lees verder
Vrouw met rolstoel

actief op pad met je rolstoel

Actieve rolstoelen voor een actief leven. Ontdek hoe je met aanpassingen op maat en uitbreidingen het beste haalt uit je mobiele vrijheid.

Lees verder
Rolstoel

welke rolstoel past bij mij?

Een rolstoel voor binnen of buiten, handbewogen of elektrisch, een sportmodel of een verzorgingsrolstoel. Bij Goed thuiszorgwinkel vind je een rolstoel op maat.

Lees verder


Trefwoorden: Rolstoel , Mobiliteit, Handbike
Leven met een rolstoel

met een rolstoel door het leven

Ives Van Cauwenberghe zit al negentien jaar een rolstoel. Hij vertelt waarom bewegen hem energie heeft en waarom het belangrijk is dat een rolstoel zo perfect mogelijk op je lichaam is afgesteld.

Lees verder
elektrische rolstoel opladen

zorg voor je scooter en elektrische rolstoel tijdens de winter

Tijdens koude wintertemperaturen leg je je scooter en elektrische rolstoel maar best goed in de watten. Ook aan je batterij besteed je best extra aandacht.
Lees verder


Trefwoorden: Rolstoel , Scooter, Mobiliteit
Man in rolstoel wordt geduwd door vrouw

kies het juiste antidecubituskussen

Als je lang in een rolstoel zit, heb je een verhoogd risico op doorzitwonden. Het is belangrijk dat je het juiste antidecubituskussen kiest.

Lees verder
1 - 12 van de 19