spaarkaart

nieuw: spaarkaart voor incontinentiemateriaal

Je klantentrouw wordt beloond. Spaar voor toffe maar ook nuttige geschenken bij je aankoop van een geselecteerd aanbod incontinentiemateriaal. Zowel in onze winkels als in onze webshop.

Lees verder
banner thuis leveren

maandservice: een klant getuigt

Om zo goed mogelijk voor zijn gehandicapte zoon te kunnen zorgen, is het belangrijk dat Walther steeds voldoende incontinentiemateriaal in huis heeft. Door onze maandservice hoeft Walther zich niet meer te verplaatsen om dat materiaal te kopen. Hij krijgt het voortaan automatisch thuis geleverd op een door hem zelf gekozen datum.

Lees verder
Koppel kookt

waarom je eet-, drink- en rookgedrag je incontinentie kan beïnvloeden

Wat je eet en drinkt kan invloed hebben op je blaas. Lees onze tips voor een gezonde blaas. 

Lees verder
Thuislevering

ken jij onze maandservice al?

Elke maand je incontinentiemateriaal dagvast geleverd bij jou thuis? Dat kan met onze maandservice.

Lees verder
incontinentieforfait

financiële tegemoetkomingen bij incontinentiemateriaal

Als je last hebt van urineverlies en elke dag incontinentiemateriaal moet dragen, kan dat nogal eens duur uitvallen. Om aan die kosten tegemoet te komen heb je onder bepaalde voorwaarden recht op een terugbetaling of tussenkomst van je ziekenfonds, het VAPH en het RIZIV. We geven je graag een overzicht van de mogelijke tegemoetkomingen.

Lees verder
vrouw met blaasproblemen

train je bekkenbodemspieren

Verlies je af en toe wat druppels urine? Krijg opnieuw controle over je blaas door je bekkenbodemspieren te trainen met vaginale kegeltjes.

Lees verder
bekkenbodemspieroefeningen

bekkenbodemspieroefeningen

Voor wie last heeft van urineverlies zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Mensen met stress- of inspanningscontinentie kunnen hun klachten aanzienlijk verminderd zien door bekkenbodemspieroefeningen. De juiste oefeningen versterken je spieren op de juiste plaatsen.

Lees verder
bekkenbodemspieren

urineverlies na je bevalling

Door een verzwakte bekkenbodem kan je na je bevalling urineverlies krijgen. Ontdek hoe je droogt blijft zodat je actief door de dag kan.

Lees verder
droog de zomer door

elke dag actief, ook met licht urineverlies

Joggen, bewegen, sporten ... je hoeft het niet te laten als je licht urineverlies hebt. Een wasbare slip houdt je gegarandeerd droog. Ontdek ons gamma.

Lees verder
Incontinentie

soorten incontinentie

Incontinentie kan verschillende oorzaken hebben. Elk type incontinentie vraagt een andere aanpak en behandeling.

Lees verder
incontinentie

incontinentie bij vrouwen

1 op 4 vrouwen boven de 35 jaar krijgt te maken met incontinentie. Voor elke soort incontinentie bestaat het juiste opvangmateriaal.

Lees verder
Dr. Prof. Everaerts

incontinentie urologisch bekeken

Wanneer is het nodig om incontinentie operatief te behandelen? En zijn er manieren waarop je kan leren omgaan met incontinentie? 

Lees verder
1 - 12 van de 16