banner trekz

muziek via je jukbeenderen

Zowel binnen op de hometrainer als tijdens het joggen of fietsen in de buitenlucht, luisteren veel sporters graag naar muziek. Niets mis mee, zolang het veilig gebeurt. Als je buiten sport is het heel belangrijk dat je ook de omgevingsgeluiden nog hoort. En dat kan door een hoofdtelefoon te dragen die je oren niet afsluit. 

Lees verder
Kine an

waarom kinesisten helden zijn

Kinesist An Van Mellaert uit Waanrode brengt mensen letterlijk in beweging en schenkt ze meer autonomie. Over een superheld gesproken…

Lees verder
hometrainer

3 toestellen om thuis te revalideren

Wat je bij de kinesist hebt opgestart, kan je thuis verder zetten. Huur of koop enkele essentiële hulpmiddelen en breng je lichaam terug op kracht.

Lees verder
Starten met fitness

5 tips om goed te starten met fitness

Klaar om thuis aan je conditie te werken met een groot fitnessapparaat en/of met kleine accessoires? Hou rekening met deze vijf tips voor een goede start.

Lees verder


Trefwoorden: Fitness, Fit en gezond
Fit en gezond thuis

fit en gezond in je eigen huis

Bewegen is heel belangrijk voor je gezondheid, ongeacht je leeftijd of conditie. Sporten kan ook thuis in je vertrouwde omgeving, in alle rust.

Lees verder


Trefwoorden: Fitness, Fit en gezond
Fit thuis

nergens fitter dan thuis

Fitnessen en trainen kan je prima bij je thuis doen op eigen tempo en op het moment dat jou het best past. Ontdek ons gamma fitness- en sporttoestellen. 

Lees verder


Trefwoorden: Fitness