Annelore roose

beter slapen doe je zo

Bij aanhoudende slaapproblemen gaat je levenskwaliteit achteruit. Gezond slapen is een absolute must. Tips van Annelore Roose, slaappsychologe bij UZ Leuven.
Lees verder


Trefwoorden: Slapen, Comfortabel wonen
rugpijn man

zo kan je rugpijn voorkomen

Er bestaan heel wat hulpmiddelen die je helpen om je rug te ontlasten bij rugpijn. Maar wat kies je best voor welke situatie? Onze productspecialisten helpen je graag.

Lees verder
sfeerbeeld reizen

goed voorbereid op vakantie

Goedgemutst vertrekkensklaar op vakantie? Zalig toch. Geniet ervan. En draag zorg voor jezelf. Met deze hulpmiddelen in je reiskoffer ben je alvast goed voorbereid. We zetten al onze tips graag even op een rij.

Lees verder
Gezond slapen

gezond slapen, hoe doe je dat?

Gezond slapen, wat is dat eigenlijk? Het begin van alle werk: respecteer de anatomie van je rug als je in bed ligt, en je bent al direct op de goede weg.

Lees verder


Trefwoorden: Slapen, Slaapkamer
zorgmatras

waarom een zorgmatras een aanrader is

Getroffen door een ziekte, al een dagje ouder, je ligt vaak in dezelfde houding en kan je niet goed meer keren … als je gezond wil slapen doe je dat in die gevallen best op een zorgmatras.

Lees verder


Trefwoorden: Slapen, Slaapkamer
hoe slaap jij

hoe slaap jij?

Is de ene slaappositie beter dan de andere? Is veranderen van positie een optie als je slecht slaapt? De slaapspecialisten van Goed maken je wegwijs.

Lees verder


Trefwoorden: Ergonomie , Slapen, Slaapkamer
advies

stappenplan voor woningadvies aan huis

Leven met een beperking vraagt om aanpassingen in huis, extra hulpmiddelen en de nieuwste technologie. Heb je zelf geen zicht op de mogelijkheden? Dan kan een woningadviseur aan huis van Goed thuiszorgwinkel je zeker helpen.
Lees verder


Trefwoorden: Comfortabel wonen
automatisch draaisystem

voorkom doorligwonden met een automatische wisselhouding

Bij zware doorligwonden is het belangrijk dat de bedlegerige patiënt dagelijks meermaals van positie veranderd. Met het geautomatiseerd draaisysteem Toto hoeft handmatig draaien niet meer.

Lees verder


Trefwoorden: Antidecubitus
vrouw met rollator

3 tips om de juiste rollator te kiezen

Welke rollator kies je best als je steun nodig heb om zelfstandig te kunnen stappen? Drie nuttige tips van onze mobiliteitsverstrekkers.

Lees verder
rugpijn

zit, sta en lig ... wees lief voor je rug

Zitten, staan, liggen ... we doen het elke dag. En om je rug te sparen is het belangrijk dat je het zo goed en verstandig mogelijk doet.

Lees verder


Trefwoorden: Ergonomie , Slapen, Kantoor
Goed voorbereid op reis

goed beschermd op vakantie

Je reiskoffer gepakt voor zonnige oorden? Check welke zorgproducten je het best meeneemt om je op vakantie te beschermen tegen zon, insecten, voetletsels …

Lees verder
Sfeerbeeld revilax

comfortzetel helemaal op maat

Met een zetel die volledig is afgestemd op jouw lichaamsbouw en lichamelijke noden geniet je van comfort en ondersteuning precies zoals jij dat wil.

Lees verder
1 - 12 van de 20