automatisch draaisystem

voorkom doorligwonden met een automatische wisselhouding

Bij zware doorligwonden is het belangrijk dat de bedlegerige patiënt dagelijks meermaals van positie veranderd. Met het geautomatiseerd draaisysteem Toto hoeft handmatig draaien niet meer.

Lees verder


Trefwoorden: Antidecubitus
Sfeerbeeld revilax

comfortzetel helemaal op maat

Met een zetel die volledig is afgestemd op jouw lichaamsbouw en lichamelijke noden geniet je van comfort en ondersteuning precies zoals jij dat wil.

Lees verder
doorligwonden

hoe kan ik doorligwonden vermijden?

Doorligwonden vermijden is heel belangrijk. Ze kunnen bijzonder pijnlijk zijn en vaak hebben ze nogal wat tijd nodig om te genezen.

Lees verder


Trefwoorden: Antidecubitus, Slaapkamer
Vrouw met rolstoel

actief op pad met je rolstoel

Actieve rolstoelen voor een actief leven. Ontdek hoe je met aanpassingen op maat en uitbreidingen het beste haalt uit je mobiele vrijheid.

Lees verder
Leven met een rolstoel

met een rolstoel door het leven

Ives Van Cauwenberghe zit al negentien jaar een rolstoel. Hij vertelt waarom bewegen hem energie heeft en waarom het belangrijk is dat een rolstoel zo perfect mogelijk op je lichaam is afgesteld.

Lees verder
Man in rolstoel wordt geduwd door vrouw

kies het juiste antidecubituskussen

Als je lang in een rolstoel zit, heb je een verhoogd risico op doorzitwonden. Het is belangrijk dat je het juiste antidecubituskussen kiest.

Lees verder
dynamisch zitlabo

zit jij goed in je rolstoel?

Dat je goed in je rolstoel moet zitten, is evident. Maar hoe goed is goed? Laat het gratis meten in een rolstoelexpertisecentrum van Goed thuiszorgwinkel.

Lees verder